Glade børn på sommerudflugt til Ree Park

Glade børn på sommerudflugt til Ree Park

Fredag den 5. juli var vi 17 forventningsfulde flygtningebørn og 4 voksne, som blev hentet af en bus og kørt til Ree Safaripark på Djursland. Børnene var mellem 6 og 13 år, og mange var søskende. Allerede i bussen var stemningen god. Mange havde været med på sommerudflugt tidligere år, men der var også en håndfuld nye børn med. De nye blev taget godt i mod, og alle glædede sig til en hel dag med nye oplevelser.

Besøg hos vilde dyr og hygge på lejepladsen

Det blev en rigtig dejlig dag, hvor vi blandt andet så en masse bjørne med deres unger, fik lov at røre en levende slange, kiggede på giraffer, en enkelt flodhest, emuer, samt en hel løvefamilie. Vi sluttede af med at se en leopard blev fodret. Men for mange var den største oplevelse måske besøget på abeøerne, hvor vi kom helt tæt på en masse små aber, som legede på jorden og i træerne.
Vi brugte også god tid på legepladsen og hos gederne, som vi gerne måtte gå ind og klappe.
En helt i gennem vellykket dag med en masse søde børn og uforglemmelige oplevelser.