Projekt “Mere genbrug” er skudt igang

Projekt “Mere genbrug” er skudt igang

Bestyrelsen har godkendt projektet

På det seneste bestyrelsesmøde gav bestyrelsen grønt lys for afdelingens nye projekt "Mere genbrug". Projektet tager udgangspunkt i en idé om, at forsøge at etablere en genbrugsbutik med afsæt i brugte og donerede byggematerialer.

Butik på vej på Samsøvej 16 i Hinnerup

Vi er startet op i gode, store lokaler på Samsøvej 16 i Hinnerup, og vi håber, vi kan få indsamlet materialer nok til, at vi kan åbne op for salg af byggematerialer på et tidspunkt i august måned - alt sammen baseret på princippet om bæredygtighed.

Kan bruge flere frivillige

Der er en gruppe frivillige, som er i fuld gang med at udvikle på idéen og skabe kontakt til eventuelle donorer. Er du blevet interesseret i vores idé, er du meget velkommen - vi har brug for flere frivillige. Læs eventuelt mere om projektet under "Aktiviteter" - "Røde Kors butikker".

Kontakt til projektet

Gert Sørensen, telefon 2273 3717 eller mail overgaardgert@gmail.com